Col·laboradors 

Institut Espanyol de Baubiologie (IEB)

fomenta la bioconstrucció , la sensibilització social i la formació superior de professionals en aquest àmbit. Han fet confiança a Firhàbitat des del seus inicis. Hi organitzen la seva trobada trobada anual d’alumnes i exalumnes i el seminari del Màster en Bioconstrucció.

Més informació

 

 

Societat Catalana de Salut Ambiental (SOCSA)

Promou el desenvolupament de la salut ambiental, el coneixement de les malalties relacionades, impulsa la investigació i la formació. S’incorpora a Firhàbitat en una edició dedicada monogràficament a la salut ambiental dels espais on vivim.

Més informació

Arquitectes per la Sostenibilitat (AUS)

Aquesta agrupació d’arquitectes i professionals d’altres disciplines treballa per fer una arquitectura i urbanisme més sostenibles, que no depenguin del carboni i de fonts energètiques no renovables. Una veu autoritzada que aportarà coneixements i experiència a la fira.

Més informació

Gremi de Fusta i Moble de Catalunya

Fundat el 1257, és una de les entitats professionals encara actives més antigues del món. Vetlla pels interessos dels professionals i de les empreses del sector de la fusta, el moble i l’hàbitat i promou la formació. Soci de Firhàbitat des del primer any.

Més informació

Red de Construcción con Paja

Fundada el 2005, treballa per la divulgació i investigació de la construcció amb palla i la professionalització del sector. El certamen berguedà ha esdevingut un punt de trobada per a professionals i autoconstructors: una cita ineludible.

Més informació

Fundació de la Universitat de Girona

Promou la formació per l’adquisició de noves competències a través del màster en bioconstrucció aplicada i ecoarquitectura. Els premis de les millors tesines es lliuren a Firhàbitat.

Més informació

Col·legi d’Arquitectes de la Catalunya Central

L’entitat defensa el valor social i cultural de l’arquitectura i l’urbanisme. Són presents a la mostra berguedana per donar a conèixer aquesta professió i fomentar les vocacions relacionades amb el sector.

Més informació

GEA

És una associació de geobiologia que treballa per millorar la salut de les persones als seus habitatges i llocs de treball i promou la biohabitabilitat. Forma a milers de professionals. Membres de l’entitat seran a Avià per fer difusió de les diferents disciplines que representa.

Més informació

Gremi de la Bioconstrucció de Catalunya

Va presentar-se en societat a Firhàbitat 2023 que ha estat el detonant del seu naixement. Aplega a professionals del sector. Un dels seus objectius és vincular la construcció amb la salut i l’ecologia i el foment de la circularitat i la descarbonització.

Més informació

Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC)

Són presents a la mostra berguedana per posar en valor aquesta professió. L’entitat aposta d’una forma clara per difondre la relació entre la salut, la sostenibilitat i el disseny d’interiors.

Més informació

CATEB

Experts en edificació i referents en la tècnica de la construcció. Garants de la qualitat en l’àmbit constructiu en termes de rehabilitació, eficiència i sostenibilitat.

Més informació