Mencions guanyadores

Menció Compromís amb la Comunitat 

ORÍGENS ESCOLA DE BIOCONSTRUCCIÓ

L’Escola-Taller de bioconstrucció ORÍGENS és un centre de formació i d’acció social on és promou el coneixement de les diferents tècniques constructives i materials idonis per a una construcció respectuosa amb el seu entorn i els éssers vius que s’hi relacionen.

Tant els oficis tradicionals com l’expressió artística i l’observació de la natura, ens proporcionen unes pautes molt vàlides per a una construcció de qualitat i de molt baix impacte ambiental, alhora que les noves tecnologies ens proporcionen les eines per a una millor divulgació i pràctica d’aquests coneixements. La nostra dinàmica vol recolzar-se amb totes aquestes eines de gran utilitat.

El que pretenem, també, és treballar en equip. Comptant amb l’experiència i la feina realitzada per tots i cadascun dels col·lectius o individus que vetllen per la salut del nostre planeta, creant d’aquesta manera una dinàmica d’interrelació i d’ajuda mútua entre els implicats.

L’Escola-Taller està adreçada a tothom, tant professional com no professional, que es vulgui enriquir a través de la bioconstrucció i especialment al públic més jove, amb l’objectiu de forjar una base ben ferma de les generacions amb més futur d’aquesta societat.

Menció Innovació 

FET DE TERRA

Som tècnics especialistes en arquitectura de terra i assessors acreditats en ecoinnovació, disseny de producte i desenvolupament tecnològic.
Treballem amb usuaris, tècnics i fabricants des de les primeres fases del projecte per a buscar la solució que més s’adapti a les seves necessitats.

Des de Fetdeterra, potenciem l’ús de materials naturals per a la construcció sostenible, ecològica i respectuosa amb el medi ambient. Materials 100% reciclables, de baix cost energètic, que permeten la construcció d’hàbitats saludables i eficients.

Com a assessors en ecoinnovació, treballem en diverses àrees de recerca i cerca de nous productes i sistemes constructius amb terra. Estudiem les propietats dels materials i la composició òptima per a obtenir les màximes prestacions, alhora que obrim camí per a la seva normalització i adaptació a la legislació actual com a membres del Comitè Tècnic UNEIX-CTN 41/SC 10.

 
Ajuntament d’Avià
Ajuntament d'Avià
Firhàbitat
Firhàbitat
ACEB
Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà
COAC
Col·legi d'Arquitectes de la Catalunya Central
CATEB
Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona
Col·legi d’Enginyers de la Catalunya Central
Col·legi d'Enginyers de la Catalunya Central
Enginyers Industrials de Catalunya
Enginyers Industrials de Catalunya
Gremi de la bioconstrucció de Catalunya
Gremi de la bioconstrucció de Catalunya