Fórmate en instalaciones eléctricas biocompatibles con Firhábitat
14 de marzo de 2022

Tipus de traducció
Traducció de text

DETECTA L’IDIOMA

CATALÀ

CASTELLÀ

ANGLÈS

CASTELLÀ

CATALÀ

ANGLÈS
Text d’origen
Firhàbitat, conjuntament amb l’ACEB, Més Habitable i l’Ajuntament d’Olvan, organitza una formació sobre instal·lacions elèctriques biocompatibles dins de la seva activitat anual. Uns mòduls dirigits a instal·ladors, constructors, tècnics i consultories en bioconstrucció amb l’objectiu de donar eines al sector en uns moments de gran demanda de tècnics i instal·ladors especialistes en el disseny i posada en servei d’instal·lacions elèctriques biocompatibles.

El curs tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de març al municipi d’Olvan, a la comarca del Berguedà. Dissabte en horari de matí i tarda, i

diumenge, únicament de matí per desenvolupar pràctiques a l’exterior. Els alumnes del curs aprendran a detectar la problemàtica de les instal·lacions actuals en temes de salut, a ser capaços de donar un valor afegit a les noves instal·lacions elèctriques, aconseguint un electroclima adequat per a les persones, a ser capaços de recomanar solucions tècniques en instal·lacions existents (higiene electromagnètica), a entendre la importància d’una bona posta a terra i executar-la correctament per a aconseguir els valors desitjats, de 1 a 6 Ω., i a conèixer com es mesuren les instal·lacions, com minimitzar els camps que generen i ser capaços de comprovar la correcta aplicació de les mesures de correctores.

Les sessions estaran impartides per Josep Maria del Campo, Carles Labèrnia i David Casas. El preu de la formació és de 175 euros per persona. Per a més informació i per a inscripcions podeu contactar a través del correu info@meshabitable.com.

 

Cartell formació


2.047 / 5.000
Resultats de traducció
Firhábitat, conjuntamente con ACEB, Más Habitable y el Ayuntamiento de Olvan, organiza una formación sobre instalaciones eléctricas biocompatibles dentro de su actividad anual. Unos módulos dirigidos a instaladores, constructores, técnicos y consultorías en bioconstrucción con el objetivo de dar herramientas al sector en unos momentos de gran demanda de técnicos e instaladores especialistas en el diseño y puesta en servicio de instalaciones eléctricas biocompatibles.

El curso tendrá lugar el fin de semana del 26 y 27 de marzo en el municipio de Olvan, en la comarca del Berguedà. Sábado en horario de mañana y tarde, y

domingo, únicamente por la mañana para desarrollar prácticas en el exterior. Los alumnos del curso aprenderán a detectar la problemática de las instalaciones actuales en temas de salud, a ser capaces de dar valor añadido a las nuevas instalaciones eléctricas, consiguiendo un electroclima adecuado para las personas, a ser capaces de recomendar soluciones técnicas en instalaciones existentes (higiene electromagnética), a entender la importancia de una buena puesta en tierra y ejecutarla correctamente para conseguir los valores deseados, de 1 a 6 Ω., ya conocer cómo se miden las instalaciones. ciones, cómo minimizar los campos que generan y ser capaces de comprobar la correcta aplicación de las medidas de correctoras.

Las sesiones estarán impartidas por Josep Maria del Campo, Carlos Labernia y David Casas. El precio de la formación es de 175 euros por persona. Para más información y para inscripciones puede contactar a través del correo info@meshabitable.com.

 

Cartel formación

Otras noticias

Firàbitat organiza un taller de revestimientos naturales

El próximo jueves 2 de junio, a las puertas del inicio de la Feria de la Bioconstrucción y la Eficiencia Energética de este año, Firhàbitat ha organizado un taller de revestimientos naturales. Será durante todo el día a las instalaciones del Konvent de Cal Rosal y de...