24 habitatges de protecció pública a platja d’en Bossa de 08014 Arquitectura guanya el Premi millor bioconstrucció de Catalunya.
12 de maig de 2024

Firhàbitat ha acollit el lliurament dels primers Premis Bioconstrucció de Catalunya. La iniciativa, organitzada per l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Firhàbitat i la intercol·legial tècnica de la Catalunya Central amb el suport del Gremi de la Bioconstrucció de Catalunya.

24 habitatges de protecció pública a platja d’en Bossa de 08014 Arquitectura guanya el Premi millor bioconstrucció de Catalunya. 

El jurat ha decidit entregar un accèssit a Camí del bosc al cementiri de Roques Blanques de l’estudi Batlleiroig.

A més, també s’han lliurat dues mencions amb una dotació de 1.000 euros cadascuna.El jurat ha decidit lliurar la Menció participació i compromís amb la comunitat a ORÍGENS ESCOLA DE BIOCONSTRUCCIÓ. L’Escola-Taller de bioconstrucció ORÍGENS és un centre de formació i d’acció social on és promou el coneixement de les diferents tècniques constructives i materials idonis per a una construcció respectuosa amb el seu entorn i els éssers vius que s’hi relacionen.

Per altra banda, la Menció Innovació és per a FET DE TERRA. Tècnics especialistes en arquitectura de terra i assessors acreditats en ecoinnovació, disseny de producte i desenvolupament tecnològic. Treballen amb usuaris, tècnics i fabricants des de les primeres fases del projecte per a buscar la solució que més s’adapti a les seves necessitats.

Iniciativa compartida

Els premis són promoguts per Firhàbitat, l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i la Intercol·legial Tècnica formada per la demarcació a les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central, els Enginyers Industrials de les Comarques Centrals, i amb la col·laboració del Gremi de la Bioconstrucció de Catalunya.

 

 

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...