Firhàbitat acollirà el III Concurs de construcció ràpida en fusta
23 de maig de 2022

El certamen serà el 4 de juny i està organitzat per Gremi Fusta i Moble i està obert a estudiants, professorat i professionals del sector de la fusta

Firhàbitat serà escenari del III Concurs de construcció ràpida en fusta que s’emmarca dins de les Jornades de Fusta Constructiva que organitza el Gremi Fusta i Moble que han escollit la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica d’Avià com a seu d’aquest certamen.

El concurs pretén posar en valor i dignificar la construcció sostenible amb fusta al país, cridar l’atenció de les noves generacions envers la construcció sostenible en fusta i mostrar davant les empreses el talent de les persones joves que estan estudiant alguna especialitat relacionada amb la construcció amb fusta.

Participaran al concurs quatre equips mixtes de 7 persones que poden estar integrats per estudiants de Formació Professional, universitaris d’especialitats de la construcció, professorat i altres professionals del sector de la fusta.

Els participants hauran de crear i desenvolupar una obra o fer un exercici relacionat amb la construcció amb fusta que descobriran el mateix dia i que hauran de realitzar en equip i de manera col·laborativa.

Els guanyadors del primer premi s’enduran una una trepanadora –  cargoladora BS 18 Quick, marca METABO amb bateria CAS, per gentilesa de DSF Ferreters per a cadascun dels membres de l’equip i un descompte del 50% per la seva inscripció a la totalitat del VII Curs de Fusta Constructiva.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al següent enllaç: https://forms.gle/GoZeZK1L5SeoFHENA

Més informació a https://fustaconstructiva.com/concurs-construccio-rapida-fusta/

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...