FIRHÀBITAT busca voluntaris per col·laborar en l’organització del certamen
26 de maig de 2021

Els impulsors de FIRHÀBITAT, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, busquen voluntaris i col·laboradors per ajudar en l’organització i el desenvolupament del certamen.

La fira, amb expositors, ponències, activitats, tallers i zones d’oci tindrà lloc de l’11 al 13 de juny a Avià. Tot i que FIRHÀBITAT té al darrere l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i l’Ajuntament d’Avià i compta amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i del Consell Comarcal del Berguedà, es busquen persones que vulguin aportar el seu granet de sorra en el desenvolupament de la mostra.

Busquem persones que tinguin ganes de participar-hi i donar una part del seu temps lliure per fer possible aquest projecte que té com a objectiu convertir el certamen en un punt de referència del sector de la bioconstrucció i l’eficiència energètica al territori.

Les persones que estiguin interessades en col·laborar poden escriure al correu info@firhabitat.com o trucar al telèfon de l’ACEB (93 822 14 04). Us demanarem la vostra disponibilitat i ens organitzarem perquè, entre tots, puguem tirar endavant totes les tasques que hi ha al darrere de FIRHÀBITAT.

Altres notícies