FIRHÀBITAT busca voluntaris per col·laborar en l’organització del certamen
26 de maig de 2021

Els impulsors de FIRHÀBITAT, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, busquen voluntaris i col·laboradors per ajudar en l’organització i el desenvolupament del certamen.

La fira, amb expositors, ponències, activitats, tallers i zones d’oci tindrà lloc de l’11 al 13 de juny a Avià. Tot i que FIRHÀBITAT té al darrere l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i l’Ajuntament d’Avià i compta amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i del Consell Comarcal del Berguedà, es busquen persones que vulguin aportar el seu granet de sorra en el desenvolupament de la mostra.

Busquem persones que tinguin ganes de participar-hi i donar una part del seu temps lliure per fer possible aquest projecte que té com a objectiu convertir el certamen en un punt de referència del sector de la bioconstrucció i l’eficiència energètica al territori.

Les persones que estiguin interessades en col·laborar poden escriure al correu info@firhabitat.com o trucar al telèfon de l’ACEB (93 822 14 04). Us demanarem la vostra disponibilitat i ens organitzarem perquè, entre tots, puguem tirar endavant totes les tasques que hi ha al darrere de FIRHÀBITAT.

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...