FIRHÀBITAT busca voluntaris per col·laborar en l’organització del certamen
18 de maig de 2022

FIRHÀBITAT, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, busca voluntaris i col·laboradors per ajudar en l’organització i el desenvolupament del certamen.

La fira tindrà lloc a Avià els 3, 4 i 5 de juny i com l’any passat, els organitzadors fan una crida a persones que tinguin ganes de participar-hi i aportar el seu granet de sorra per convertir el certamen en punt de referència del sector de la bioconstrucció i l’eficiència energètica al territori.

Les persones que estiguin interessades en col·laborar poden escriure al correu info@firhabitat.com o trucar al telèfon de l’ACEB (93 822 14 00). Us demanarem la vostra disponibilitat i ens organitzarem perquè, entre tots, puguem tirar endavant totes les tasques que hi ha al darrere de FIRHÀBITAT.

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...