Firhàbitat dona eines als tècnics sobre instal·lacions biocompatibles
28 de març de 2022

Una dotzena de professionals s’han format, aquest cap de setmana, amb el curs instal·lacions elèctriques biocompatibles organitzat per Firhàbitat, Més Habitable i l’Ajuntament d’Olvan dins del programa d’activitats anual.

L’objectiu del curs, que ha tingut lloc a Olvan, era donar eines als professionals del sector en uns moments de gran demanda de tècnics i instal·ladors especialistes en el disseny i posada en servei d’instal·lacions elèctriques biocompatibles.

Durant dos dies els alumnes del curs han après a detectar la problemàtica de les instal·lacions actuals en temes de salut, a ser capaços de donar un valor afegit a les noves instal·lacions elèctriques i a recomanar solucions tècniques en instal·lacions existents, entre d’altres. La formació ha estat impartida per Josep Maria del Campo, Carles Labèrnia i David Casas.

El programa de formacions continuarà el 30 d’abril i l’1 de maig, a Cal Rosal, amb un curs sobre cúpules geodèsiques. L’objectiu és impulsar, de manera periòdica, cursos, tallers, xerrades i activitats que serveixin per promoure la bioconstrucció i l’eficiència energètica entre els professionals, així com també entre el públic general.

 

Curs instal·lacions biocomppatibles

Curs instal·lacions biocomppatibles

Altres notícies

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...