Firhàbitat impulsa el Manifest d’Avià pel compromís en la bioconstrucció i l’eficiència energètica
3 de June de 2022

Els impulsors de Firhàbitat han presentat aquest matí, coincidint amb la inauguració de la segona edició del certamen, el Manifest d’Avià, un document que busca el compromís per la bioconstrucció i l’eficiència energètica.

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, l’Ajuntament d’Avià i l’Institut Español de Baubiologie han plantat les bases d’aquest manifest que pretén generar consens entre administracions, empreses, associacions i particulars per desenvolupar un model d’actuacions que tingui present la bioconstrucció i l’eficiència energètica amb l’impuls, en mesura del que sigui possible, de diverses accions.

El manifest recull el compromís pel desenvolupament d’actuacions constructives i d’edificació on es tinguin en compte el model de la bioconstrucció, el foment de l’eficiència energètica, potenciar l’economia circular, col·locar la salut de les persones al centre, fomentar la col·laboració entre agents per desenvolupar estratègies en comú, o fomentar la formació relacionada amb aquests objectius, entre d’altres.

Pots llegir el manifest en el següent enllaç.

MANIFEST DE FIRHÀBITAT PER UN COMPROMÍS EN BIOCONSTRUCCIÓ I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El president de l’ACEB, Josep Maria Serarols; l’alcaldessa d’Avià, Patrocini Canal; la directora de Firhàbitat, Rosa Prat; i Petra Jebens de l’IEB han presentat el manifest aquest divendres al matí en la primera presa de contacte de Firhàbitat entre els expositors. L’objectiu és que en els propers dies, aquest manifest trobi el consens d’empreses, professionals, administracions, associacions i d’altres col·lectius, presents o no a Firhàbitat, amb l’objectiu de treballar conjuntament per a una societat més sostenible i on es tinguin en compte els valors abans esmentats.

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...