Firhàbitat inicia el nou curs d’activitats 2022-2023 amb una jornada sobre la pedra seca
2 de November de 2022

Firhàbitat inicia el nou curs d’activitats 2022-2023 que inclourà formacions per a professionals, tallers i xerrades per al públic general i propostes per a les escoles i els instituts. El curs finalitzarà el mes de juny amb la tercera edició de la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica que tindrà lloc a Avià.

La primera formació d’aquest curs serà la jornada sobre restauració de cabanes i marges amb la tècnica de la pedra seca, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de novembre a Berga. El taller, organitzat per Firhàbitat i l’Associació Gremi dels Margers de Catalunya va adreçat a autoconstructors, constructors, tècnics i totes aquelles persones que tinguin inquietud i interès per aquest tipus de tècnica que ha estat declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco per la seva vessant històrica.

El taller anirà a càrrec de Roger Solé, membre de l’Associació Gremi dels Margers de Catalunya i delegat a Catalunya dels ABPS, i inclou una part teòrica en una sala del Restaurant Font Negra, pausa-cafè a mig matí, una part pràctica a Can Maurí i dinar de convivència al mateix Restaurant Font Negra.

Les inscripcions estan obertes i limitades a només 15 places. El preu de la jornada és de 40 euros i també inclou el dinar i el refrigeri de mig matí. Per inscriure’t pots fer-ho en aquest formulari i per fer el pagament fes una transferència bancària amb el teu nom i el concepte Jornada Pedra Seca de l’import de 40€, al número de compte  ES49 2100 0015 6902 0041 6285.

INSCRIU-TE AQUÍ 

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...