FIRHÀBITAT, punt de trobada dels alumnes de l’Institut Espanyol de Baubiologie
19 de maig de 2021

FIRHÀBITAT, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, serà l’escenari de la novena trobada de l’Institut Espanyol de Baubiologie (IEB), un referent nacional en l’àmbit de la bioconstrucció i la biologia de l’hàbitat.

De l’11 al 13 de juny, Avià, serà el punt de trobada d’alumnes, exalumnes i professors de l’IEB. Seran els encarregats d’oferir seminaris del Màster de Bioconstrucció de l’IEB. Sessions que inclouran els exàmens i la presentació dels Treballs de Final de Màster del centre. A més a més, divendres a la tarda, la presidenta de l’IEB, Petra Jebens-Zirkel, coordinadora del màster de Bioconstrucció del centre, oferirà una introducció a la bioconstrucció dins del programa de ponències de la mostra.

Trobada de l'IEB

Trobada de l’IEB

La trobada de l’IEB s’encetarà oficialment el dissabte 12 al matí, i seguidament, tindrà lloc la primera presentació dels treballs de final del màster de Bioconstrucció dels alumnes presents a la mostra. Paral·lelament, FIRHÀBITAT tindrà un espai exclusiu dedicat a l’Institut Espanyol de Baubiologie on s’hi realitzaran sessions i tallers on hi participaran la vuitantena de persones que es desplaçaran a Avià durant el cap de setmana de la fira.

L’Institut Espanyol de Baubiologie IEB, present a Espanya des de 2009, és la filial de l’IBN Institut für Baubiologie + Nachhaltigkeit alemany, institució pionera en bioconstrucció i biologia de l’hàbitat a Europa des de 1983.

La seva seu es troba a Oncins (Pirineu d’Osca) i està gestionat per un equip multidisciplinari que treballa en remot. L’IEB treballa en col·laboració amb professionals i especialistes de reconegut prestigi a nivell estatal i internacional. Per les seves aules virtuals han passat ja més de 450 persones de 10 països diferents.

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...