FIRHÀBITAT tindrà una segona edició a Avià del 3 al 5 de juny del 2022
14 de June de 2021

L’ACEB mantindrà la col·laboració amb l’Institut Espanyol de Baubiologie i s’oferiran activitats formatives durant tot l’any per mantenir viva la flama del certamen

FIRHÀBITAT tanca la primera edició amb una valoració positiva i amb data ja per a la segona edició del certamen, que serà a Avià del 3 al 5 de juny del 2022. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, única al territori, ha convertit la comarca en l’aparador d’un sector viu i en moviment que necessita espais com aquest certamen per continuar creixent.

L’ACEB i l’Ajuntament d’Avià, al capdavant de la iniciativa, juntament amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Consell Comarcal del Berguedà, han fet una bona valoració del desenvolupament del certamen i els organitzadors treballen ja en l’edició del 2022 amb l’objectiu de millorar la mostra desprès de les opinions recollides dels expositors participants.

Durant tres dies han passat per Avià més 5.000 de visitants, entre professionals i públic general, que han passejat entre els estands i han participat de les ponències, taules rodones i tallers programats. Algunes de les ponències han registrat l’assistència de més d’una vuitantena de persones, fet que es valora positivament.

La consellera Teresa Jordà visitant un dels estands de Firhàbitat.

A més a més, Avià ha estat l’escenari de la trobada anual de l’Institut Espanyol de Baubiologie, amb més d’una setantena d’inscrits provinent de tot l’estat. El president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, s’ha mostrat satisfet d’aquesta bona sintonia amb el centre i ha anunciat que durant Firhàbitat s’ha tancat ja la continuïtat de la col·laboració de l’IEB amb el certamen.

La comissió de FIRHÀBITAT es posa a treballar en la segona edició de la mostra de cara a l’any vinent i, també, paral·lelament, en l’organització d’activitats i propostes relacionades amb el sector de la bioconstrucció i l’eficiència energètica que tindran lloc al llarg de l’any, amb l’objectiu de dotar de múscul i continguts la marca FIRHÀBITAT de manera permanent, i no únicament en un cap de setmana de fira. En aquest sentit, Just aquesta setmana ja continuen les formacions amb una sessió de biomedició dirigida a professionals i a hores d’ara ja hi ha confirmada la celebració, també a Avià, del seminari de biomedicions que organitza l’Institut de Baubiologie d’Alemanya. Aquesta trobada s’ha celebrat únicament dues vegades a Espanya i aquesta serà la tercera ocasió amb la participació, únicament, de set alumnes, ja que es tracta d’una formació molt especialitzada que va dirigida als ex-alumnes del màster de bioconstrucció.

L’AECB vol agrair particularment a l’Ajuntament d’Avià la seva implicació en el projecte, així com la resta d’administracions i col·laboradors que han fet possible l’esdeveniment. A més a més, també fa un agraïment especial a tots els professionals, expositors, empresaris i entitats que hi han participat d’una manera activa, així com als voluntaris i als membres de l’organització.

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...