L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i Agbar renoven la col·laboració per impulsar FIRHÀBITAT 2023
15 d'abril de 2023

La companyia d’aigua col·labora per tercer any en la fira de la bioconstrucció i l’eficiència energètica de Catalunya, organitzada per l’ACEB, i que se celebrarà del 2 al 4 de juny a Avià.

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) i Agbar, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals a diversos municipis de la comarca, han renovat el conveni per col·laborar en l’organització de FIRHÀBITAT 2023, la fira de la bioconstrucció i l’eficiència energètica de Catalunya que organitza l’ACEB.

L’acord ha estat formalitzat pel president de l’Associació, Josep M. Serarols, i la gerent territorial d’Agbar, Esther Guirado. La companyia d’aigua contribueix per tercer any en l’impuls d’aquesta fira, centrada en la millora de la salut de l’hàbitat i en l’estalvi energètic, i que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de juny a Avià.

El president de l’ACEB, Josep M. Serarols, valora molt positivament que una companyia com Agbar doni suport a FIRHÀBITAT. Serarols ha recordat que la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica és un projecte tractor per l’ACEB i pel Berguedà. “Tenim el privilegi d’estar en una comarca on encaixen molt bé les polítiques de sostenibilitat, eficiència energètica i medi ambient”, ha explicat, “i necessitem el suport d’agents públics i privats per posicionar-nos en aquest sector en creixement”.

La gerent de la companyia d’aigua, Esther Guirado, ha destacat que aquesta aliança mostra el compromís d’Agbar per contribuir al desenvolupament sostenible i al creixement econòmic del Berguedà. “Anem més enllà de la gestió del servei d’aigua i col·laborem amb el teixit econòmic i social dels municipis on operem per afavorir el desenvolupament local, la cohesió social, la innovació i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”, ha afirmat.

Tant des de la companyia de l’aigua com des de l’associació, consideren que les aliances són imprescindibles per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i contribuir al desenvolupament econòmic de la comarca.

ACEB i Agbar

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, nascuda el 1977, és el paraigua del teixit empresarial del Berguedà. Actualment, l’entitat la integren més de 300 socis, des d’autònoms i petites empreses a activitats de més volum i facturació. La seva funció és representar, defensar i promocionar els interessos del col·lectiu empresarial associat. A més a més, l’ACEB també ofereix un ampli ventall de serveis per facilitar la gestió diària a l’empresari, així com una oferta de formació contínua actualitzada en funció de les necessitats actuals. L’entitat està formada per comissions de treball especialitzades.

Agbar és la companyia que gestiona el servei municipal d’aigua a Avià i a més d’1 milió de llars, empreses i administracions de més de 250 municipis catalans. És un referent per la seva capacitat innovació, excel·lència i coneixement, així com la seva contribució al desenvolupament sostenible.

Otras noticias

Obrim les inscripcions de Firhàbitat 2024

Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica, arriba plenament consolidada a la quarta edició. T’esperem a Avià els 10, 11 i 12 de maig del 2024. Vindràs? Ja hem obert les inscripcions i pots registrar la teva presència com a expositor a través...

Firhàbitat tanca la tercera edició

Avià ha estat l’escenari, durant els 2, 3 i 4 de juny de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023 tanca portes amb una bona valoració per part de l’organització. La comissió tècnica de Firhàbitat, l’ACEB i...